Voor vakwerk en maatwerk op het gebied van belijning en coating moet u bij DEGA zijn. Wij hebben immers jarenlange ervaring met het vakkundig aanbrengen van zowel belijning als coating. Onze ervaren markeringsploegen zorgen voor een mooi resultaat.

Wegmarkering aanbrengen is mogelijk op verschillende manieren. Er bestaan bovendien verschillende soorten wegmarkeringen. Zo is er wegenverf-, koudplast- en thermoplastmarkering.

Een snelle, efficiënte en doeltreffende doorstroming in uw productieomgeving is belangrijk, veilig en vaak arbotechnisch verplicht. Overzichtelijke belijning en gecoate vlakken in uw distributiecentra, bedrijfshal, parkeerplaatsen en/of parkeergarage zorgen hiervoor.

Markering op maat

Het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van grootschalige moderne markeringsvoorzieningen is specialistenwerk. Het vergt gedegen kennis op allerlei vakgebieden, van verkeersveiligheid en bewegwijzering tot automatisering en bewaking. DEGA  heeft deze kennis. Wij helpen u graag verder door u een goed en gedegen advies op maat te geven.

Parels Parels aanbrengen Relectieparel

Onlangs geïntroduceerd; DEGA is begonnen met een proef met hoogwaardige markering op het werk Groot Onderhoud N343 en N349 van de Provincie Overijssel. Op dit werk waar TWW de hoofdaannemer is, brengt DEGA een innovatieve thermoplast aan. Af fabriek wordt deze thermoplast gemengd met SoldiPlus glasparels van Swarco en is de thermoplast voorzien van extra titaanwit. De thermoplast wordt verder nagestrooid met SolidPlus glasparels. Deze thermoplast is onderscheidend op het gebied van dagzichtbaarheid, nat- en nacht zichtbaarheid en witheid!

Parkeergemak

Parkeergemak is in de eerste plaats een kwestie van duidelijkheid en veiligheid. Hierbij zijn markeringen van groot belang. Niet alleen in of op de parkeervoorziening zelf, maar ook langs toe- en afvoerroutes. En dat mag natuurlijk ook wel met een beetje kleur op zijn tijd.

12592358_997255373690215_3776180355899129718_n foto 1

Blindegeleidelijnen

Geleidelijnen voor blinden brengen wij ter plaatse aan. Bijvoorbeeld met verschillende soorten structuurklinkers en/of tegels waarop ribbels zijn aangebracht in de gewenste afmeting.

TWW 18-06-2015-640 TWW 18-06-2015-666

Bedrijfsterrein

Goede belijning en aanduidingen in hallen, loodsen of distributiecentra wordt door ons professioneel aangebracht. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats. Een minimale overlast van uw logistiek staat hierbij centraal. Natuurlijk kan dat ook met belijning, maar er kan ook een persoonlijk tintje aan worden gegeven. Met afbeeldingen in het wegdek of uw logo.

13000216_997255463690206_4987574778641145711_n IMG_0585

Recreatie en veilig oversteken

Schoolpleinen, sportvelden en speeltuinen zijn enkele voorbeelden van locaties waar wij kleur en figuratie aanbrengen. Hiervoor hebben wij meerdere producten tot onze beschikking. Wij denken graag met u mee om de juiste keus te maken! En heeft u wel eens gedacht om het oversteken net even iets vrolijker te maken? Onze regenboog-zebra brengt daarnaast symbolisch verdraagzaamheid en tolerantie over.

IMG_0592 IMG_0596

Oog voor gemak

Het aanbrengen van de belijning en coating vindt plaats op dagen en tijden die u het beste past. Hiervoor staan wij 24/7 klaar. Wij hebben bovendien als enige belijning- en coatingbedrijf in Nederland het unieke product UVolve® in huis. Met UVolve® gaat er geen tijd meer verloren na het aanbrengen van de verf vanwege de uitzonderlijk snelle materiaaluitharding.

ONS MARKERINGSMATERIAAL

Wegenverf

Wegenverf is de goedkoopste manier van wegmarkering, maar moet in principe jaarlijks worden opgefrist. Hierdoor blijft de markering altijd helder van kleur en blijft het aan de eisen voldoen.

Thermoplast

Thermomarkering is een vorm van duurzame en milieuvriendelijke wegmarkering. Het kan machinaal of handmatig met behulp van mallen worden aangebracht. Thermomarkeringen hebben een verwachte levensduur van 7 jaar. Dit type markering heeft zijn waarde in de loop der jaren bewezen. Zoals het merk Premark, een gebruiksklare, voorgevormde thermoplastische wegmarkering die op het wegoppervlak kan worden aangebracht. Het product is eenvoudig en snel aan te brengen.

Koudplast

Koudplast is met name geschikt voor figuratie, zoals haaientanden, fietssymbolen en zebrapaden. Het heeft een geweldige slijtvastheid en daardoor een lange levensduur. Daarnaast hecht het uitstekend op bijna alle ondergronden. Het kan ook machinaal worden aangebracht als een ononderbroken lijn met een dekking van 100%.

Agglomeraat

Een alternatief voor Dot markering is agglomeraat. Agglomeraat is kwalitatief het duurzaamste product. Ook deze markering heeft een open structuur, waardoor het water niet op of naast de streep blijft liggen. Dit waarborgt optimaal zicht bij een nat wegdek, Agglomeraat is een type II markering (60% dekking).

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!